Ian 9, 2015 Off Comments in Uncategorized by

„Produs in Romania”!Untitled-3

  De multe ori atunci cand ne ducem la cumparaturi avem tentativa sa ne uitam dupa aceasta eticheta. Ca si alte popoare suntem tentati sa incurajam firmele romanesti, fie ele mai scumpe decat ceea ce media de pe piata ne ofera. Instinctul nostru nationalist functioneaza fara sa ne dam seama. Importanta acestei etichete e data de o mandrie nationala, de credinta ca ceea ce e facut in tara este facut si bine. E ca si cum ar fi facut de tine sau de orice ruda a ta de care sti ca munceste cu spor si e priceput.  

  Dincolo de aceasta mandrie se ascund o serie de beneficii de utilitate proprie.

  Una dintre beneficii este sustinerea producatorilor romani care pun suflet in calitatea produselor distribuite, acestia stiind cel mai bine nevoile pe care noi romanii le intalnim zilnic.Un alt beneficiu este si sustinerea economiei nationale si importanta data muncii depuse de cetatenii Romaniei.

  Trebuie sa recunoastem calitatea ridicata a  produselor romanesti ! Nu, nu le putem pune langa cele realizate in tarile puternic dezvoltate. Doar ca raportul calitate-pret a produselor din tara noastra este unul foarte bun. Si strainii recunosc acest lucru!

  Este important ca fiecare roman sa fie angajat in promovarea producatorilor romani. Daca alte popoare reusesc sa realizeze acest lucru, noi romanii de ce nu am putea?!  Se cunosc campaniile de promovare a producatorilor nemti, in special a firmelor de masini ce se implica activ in cresterea economiei nationale. Noi de ce nu ne-am putea putea adopta o astfel de gandire.  Sustinerea fimelor romanesti prin achizitionarea produselor acestora e in stransa legatura cu piata locurilor de munca, cererea de produse dictand si necesitatea crearii unor locuri noi de munca. De ce sa nu incurajam aceasta economie? NU avem motive sa nu fim  deschisi unor astfel de campanii realizate tot pentru binele nostru, indiferent de tentatia oferita de catre  pretul produselor „Made in China„. Acestea nu se adreseaza in mod direct clientului roman, si nu ne ajuta decat sa ne cheltuim in mod mai putin util „leii”.  Ne ajuta sa ne  pacalim incontinuare cu lucruri ieftine ca apoi sa ne plangem de cat de pacaliti am fost!

  Este timpul sa ne incurajam, deci este timpul sa fim mai atenti la produsele achizitionate si de destinatia pe care noi o dictam banilor nostri. E un interes  mare, dar care merita!

   Pana la urmatorul lighean spart, putem sa va asiguram ca produsele Plastic Inject sunt produse „Made in Romania” pe care vi le recomandam pentru urmatorii ani!