S.C. Plastic Inject S.R.L. , înfiinţată la începutul anului 2011, este o firma specializată în producţia şi comercializarea de mase plastice realizate prin injecţie.

Societate cu capital integral privat, S.C. Plastic Inject S.R.L. realizează o gamă variată de produse atât pentru industria metalurgică cât şi pentru industria electrotehnică, alimentară, construcţii. Avem în dotare maşini de injecţie performante marca Battenfeld, Engel, Italtech.

Deţinem propriul atelier mecanic pentru reparare şi întreţinere dotat cu strunguri, freze, maşină de prelucrat în coordonate  şi maşini de rectificat , având capacitatea de a executa şi repara matriţe atât pentru uz intern cât şi pentru clienţi.

Suntem preocupaţi de îmbunătăţirea continuă a  activităţii noastre şi de creşterea gradului de satisfacţie a clienţilor fapt recunoscut şi prin certificarea sistemului de management al calităţii, în conformitate cu cerinţele standardului ISO 9001:2008.

Diversitatea componentelor este data de numarul de clienti si zonele lor de activitate:

  • industria electrica – parti ale ABS, PS, policarbonat, poliamida sau fibra de sticla, cu ignifuge sau stabilizatori UV, alb natural, transparent sau negru;
  • industria metalurgica – parti de polietilena de joasa si inalta densitate;
  • in aparate – parti din polipropilena, ABS, PS, polietilena de joasa si inalta densitate, poliamida;
  • industria carnii si prelucrarea carnii si a produselor de panificatie – parti din polietilen de joasa si inalta densitate, polipropilena;
  • agricultura – repere din polipropilena;

SC Pastic Inject SRL ofera consultanta in mass-plastic, avand un personal calificat disponibil, cu o vasta experienta in domeniu, compartimentul pentru companie beneficiind de consultanta tehnica si servicii de tehnologie.

Cu dorinţa sinceră de a colabora, vă invitam să ne vizitaţi sau să ne contactaţi.

Tehnologie

SC Plastic Inject SRL foloseste urmatoarele tipuri de masini de injectie:

WITTMANN BATTENFELD
s1
ENGELS
s3
ITALTECH
s4